Wifi - netwerk optimalisatie

Dankzij onze expertise en professionele aanpak zijn wij in staat om een stabiel WIFI-netwerk op te zetten.

Dit verzekert het beste bereik in ieder hoekje van uw huis zodat u probleemloos kan surfen. Onze aanpak hierbij is het opmeten van de signaalsterkte in iedere ruimte om zo het bestaande netwerk in kaart te brengen.

Van hieruit analyseren we dan de zwakke plekken in het systeem en optimaliseren we het bestaande netwerk. Dit netwerk kan zowel draadloos als bekabeld zijn.

Data recovery

Eén van de meest voorkomende problemen is het verliezen van gegevens. Dit door een ongelukkig tussenkomen van de PCgebruiker of simpelweg door het falen van de PC zelf, waardoor de toegang tot deze gegevens verloren gaat.

In het merendeel van de gevallen is het mogelijk om met onze gespecialiseerde kennis (een groot deel van) deze data terug te recupereren. Indien u ons inschakelt om gegevens terug te winnen en wij hier om bepaalde redenen niet in slagen, dan worden er uiteraard geen extra kosten aangerekend.

PC - optimalisatie

Hierbij kijken we naar uw toestel en brengen we aanpassingen aan op zowel hard als software vlak

Bvb: Een HDD is minder snel en minder betrouwbaar dan de nieuwste generatie SSD’s, dit zijn harde schijven die de prestaties van uw pc gegarandeerd nieuw leven in blazen.

De opstarttijd en werking van uw toestel en uw programma’s worden gevoelig sneller

PC hulp aan huis

Wenst u een meer persoonlijke aanpak en wil u ondersteuning bij u thuis?

Bij Datamonkey is dit mogelijk en bieden we graag deze extra service aan. Als u dus problemen heeft met printen, mailen, surfen, software, programma’s, enz. aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij komen met plezier ter plaatse om u te helpen zodat u na ons bezoek zonder zorgen verder kan genieten van uw online ervaring.

Een groot pluspunt van deze optie is dat wij ook ’s avonds en in het weekend bij u thuis langskomen om uw problemen te verhelpen.

Storage & Backup oplossingen

Bij een crash gaan vaak heel wat gegevens verloren. Dit is echter niet noodzakelijk!

Datamonkey voorziet de ideale back-up oplossing op maat zodat uw gegevens niet verloren gaan bij een plotse crash.

Hierdoor bent u snel terug aan het werk doordat uw gegevens niet verloren gaan en deze opnieuw toegankelijk zijn na het sneuvelen van uw toestel.

Beveiligen PC

Tegenwoordig zijn oplichters veel inventiever en hebben ze de weg gevonden naar het internet om hier mensen hun geld of gegevens afhandig te maken.

Om dit tegen te gaan kunt u zich beveiligen tegen virussen en spyware. Datamonkey installeert en configureert alle nodige programma’s om u en uw PC te beschermen.

Ook uw e-mail en bankzaken kunnen hierbij van een extra veiligheidslaag voorzien worden, zonder dat uw surfervaring hier hinder van ondervindt

Game en andere pc's

Wilt u geen standaard PC, maar wilt u zelf verschillende onderdelen combineren om een PC op uw maat samen te stellen?

Dan bent u bij Datamonkey aan het juiste adres.

Hierbij houden wij rekening met uw budget en maken we gebruik van onze expertise om een optimale configuratie bekomen

Bij deze service stellen wij zowel gamesystemen, als grafische werkstations samen.

Ook audiobewerkingssytemen behoren tot onze mogelijkheden