Wie is DATAMONKEY?

Het Datamonkey-team bestaat uit Rien en Michiel.

Beiden zijn we gebeten door de IT-microbe en deze kennis willen we graag ten dienste stellen aan iedereen die hier gebruik van wenst te maken. Het idee om met Datamonkey ons eigen IT-bedrijf op te starten, groeide tijdens onze samenwerking in een vorige job. Naast onze passie voor computers en IT delen we ook dezelfde waarden.

Wat zijn onze waarden, waarom kiezen voor DATAMONKEY

Respect: In onze samenwerkingen zoeken we altijd naar een win-win situatie voor alle partijen. We zijn eerlijk en behandelen iedereen met respect, zowel klanten, leveranciers als medewerkers.

Transparantie: wij bieden oplossingen aan op maat van iedereen zijn budget, qua kostenplaatje betreft zijn we op ieder moment transparant

Kwaliteit: dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om u op de meest efficiënte manier te helpen waarbij kwaliteit voorop staat.

Privacy: Wij hechten veel belang aan de privacy van onze klanten en respecteren deze dan ook. Klantgegevens worden enkel intern bijgehouden en zullen nooit gedeeld worden met derden.

Klanttevredenheid: Klanttevredenheid en klantgerichtheid zijn prominente waarden binnen Datamonkey. Bij iedere opdracht stellen we het belang van de klant voorop. Om dit te bereiken stellen we ons flexibel op en luisteren we naar de wensen van de klant, dit om samen tot de beste oplossing te komen.

Onze aanpak is steeds persoonlijk, aangezien we steeds met u overleggen over de mogelijke stappen en ook hulp aan huis aanbieden voor wie dit wenst. Indien u vragen heeft of advies wenst, aarzel dan niet om ons te contacteren